Oldal kiválasztása

Szeretném Nektek bemutatni az egyik kedves kis ügyfelemet. Máté, egy tipikus kis örökmozgó 4 éves kisfiú, aki Ráckevén él. Alig 1 éve ismertem meg az anyukáját, Szabinát, aki az első találkozáskor nagyon határozott volt azzal kapcsolatban, hogy mennyire fontosnak tartja, hogy gyermekére vonatkozóan is legyen baleset-betegség biztosításuk. Mivel Szabina az egészségügyben dolgozik, így még jobban rálát, hogy milyen események történhetnek akár már a legkisebbekkel is.

Miután részletesen átbeszéltük, hogy a Junior Care komplex gyermek biztosítási program milyen védelmet is jelent, a találkozó végére meg is született a döntés, és a szerződést megkötöttük.

A facebook-on is ismerősök lettünk, így folyamatosan figyelemmel kísérhetem Máté mindennapjait. A 4 éves kisfiúk szokásos napjait éli 😊 ovi, csavargás apával, anyával, boldogság, vidámság.

Aztán…  októberben láttam az első bejegyzést arra vonatkozóan, hogy Máté beteg, aztán novemberben a következőt. Ekkor írtam Szabinának és érdeklődtem, hogy mi a helyzet. Középfül gyulladás, ami nem igazán akar gyógyulni, ebből talán orrmandula műtét lesz. Gyorsan mindent megbeszéltünk: amint meg van a pontos időpont már küldöm is a megfelelő iratokat, hogy műtét után be is tudjuk nyújtani a szolgáltatásra való igényt. A műtét gyorsan, és probléma mentesen lezajlott december 14-én. December 18-án az iratok már a központunkban be is kerültek, és január 2-án is már meg is érkezett a műtéti térítésre szóló szolgáltatási összeg – 150.000,- Ft.

Szabina elmondta, hogy ez mekkora segítség volt, mivel a táppénz végett 80.000,- Ft-tal kevesebb fizetést kapott, de mivel tudta, hogy milyen összegre számíthat a MetLife-tól teljesen nyugodt volt és 100%-ban Mátéra tudott koncentrálni 😊

Az ilyen történetek miatt dolgozunk mindennap az ügyfeleinkért már akár a születésük pillanatától kezdődően 😊